ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
με σεβασμό στο πελάτη και το προϊόν

Η ποιότητα των προϊόντων μας και η υγεία του καταναλωτή είναι ένα καθημερινό στοίχημα για εμάς

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας και η υγεία του καταναλωτή είναι ένα καθημερινό στοίχημα για εμάς.

Η φάρμα μας με την τεχνογνωσία που κατέχει, συλλέγει, παστεριώνει και εμφιαλώνει το γάλα όνου, ακολουθώντας τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων. Η αρμέξη γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την αποφυγή μικροβιακής επιμόλυνσης, ενώ χρησιμοποιούνται οι κατάλληλες τεχνικές για την αποφυγή τραυματισμών στα ζώα μας. Το γάλα παστεριώνεται αμέσως μετά την άρμεξη ,εμφιαλώνεται σε μπουκαλάκια των 250ml και διατίθεται σε δύο μορφές:

Το «Φρέσκο Παστεριωμένο Γάλα Όνου» στη τιμή των 16€ το οποίο διατηρείται στη συντήρηση και καταναλώνεται εντός 5 ημερών.

Το «Κατεψυγμένο Παστεριωμένο Γάλα Όνου» στην τιμή των 13€ και αποθηκεύεται στην κατάψυξη στους -18, έως 2 χρόνια. Αποψύχεται στη συντήρηση του ψυγείου και καταναλώνεται εντός 5 ημερών από την απόψυξη.

Θα μας βρείτε σε συγκεκριμένα καταστήματα διατροφής, σε όλη την Αττική, ενώ για όσους επιθυμούν την άμεση διάθεση από εμάς μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε να φέρουμε το γάλα όνου στον χώρο σας, διατηρώντας ανέπαφη την ψυκτική αλυσίδα με δωρεάν τα έξοδα αποστολής εντός περιφέρειας Αθηνών-Πειραιώς.

Για ευπαθείς ομάδες καταναλωτών με προβλήματα υγείας, εγκύους κ.τ.λ., οι συνεργάτες διατροφολόγοι- ρεφλεξολόγοι μας θα μπορέσουν να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες βάζοντας το γάλα όνου στην καθημερινή σας διατροφή. Οι διατροφολόγοι μας συστήνουν:

  • 50 ml ημερησίως - Για προληπτικούς λόγους ως συμπλήρωμα διατροφής.

  • 100- 125 ml ημερησίως - Για αθλητές λόγω εξάντλησης του οργανισμού ως συμπλήρωμα διατροφής.

  • 250 ml ημερησίως - Σε περίπτωση ελαφρών ιογενών περιπτώσεων, βήχα κ.τ.λ.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Οι προσφορές μας, α) 4 κατεψυγμένα μπουκαλάκια των 250ml στην τιμή των 40€ και β) 3 φρέσκα (ημέρας) παστεριωμένα μπουκαλάκια των 250ml στην τιμή των 45€, θα βοηθήσουν στην πλήρη θωράκιση και κάλυψη των διατροφικών σας αναγκών ως συμπλήρωμα φυσικής διατροφής.


Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 13%